Upplands Väsby

Lyssna

Miljöpartiets mål är ett långsiktigt hållbart Upplands Väsby - ekologiskt, socialt och ekonomiskt. Läs om vårt kommunala program för 2018-22, våra förtroendevalda idag och verksamheten i vår lokala förening.  Vill du bli medlem? Följ oss på Facebook.Välkommen att delta i vårt arbete!

Våra prioriteringar

Majoritetssamarbete.

Miljöpartiet styr tillsammans med Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Väsbys Bästa politiken i Upplands Väsby under mandatperioden 2015-2018. Läs mer

Bygg miljövänligt centralt.

Utveckla Väsby centralt och söderut med stadsmässig bebyggelse, bevarade gröna lungor centralt och natur- och friluftsområden i väster och öster

Satsa på skolan - resultaten måste bli bättre.

Varje barn ska ha en ärlig chans att klara skolan och nå sina kunskapsmål. För Miljöpartiet är detta självklart. De dåliga skolresultaten i Upplands Väsbys måste förbättras.

Miljöbättre trafik - nej till ny Vallentunaled.

Nej till ny Vallentunaled. Förbättra i stället nuvarande väg. Ny buss- och cykelväg över E4 till Väsby centrum. Prioritera busstrafiken och förbättra för cyklister med nya cykelvägar och ett cykelcentrum vid stationen. Fler laddstolpar för elbilar.

Miljöpartiet Upplands Väsby

Kontakt